Hälsa är något som jag inte hade något större intresse en gång i tiden men i samband med att jag blev gravid, när man helt plötsligt skulle tänka på att man skulle ge det bästa för det lilla livet som växte inom mig så har mitt intresse bara växt. 

 Idag när man ser på vilka böcker jag läser så handlar det om mat, om magen, påverkan av träningen för kroppen, påverkan av en bra tarmflora för kroppen, strecha mm. För mig handlar om att få och dela med mig hur man kan nå en optimal hälsa inifrån och ut. Söker du en ny hudvårdsserie? 

Hur många butiker erbjuder dig en lånekorg? 

Passa på att du kan låna hem en korg med produkter så att du kan i lugn o ro prova produkterna i 3-4 dagar och därefter bestämma vilka produkter du faktiskt behöver och inte sitter där hemma med en överflöd med produkter som du inte ens använder.   Vi har glädjen att vara delaktiga vid olika tävlingar och sport evenemang. 

 Inte nog med att vi får träffa nya människor och ge det där lilla extra till medlemmar eller deltagare så har vi även möjlighet att hjälpa andra till en bättre välbefinnande.


 Anordnar du en tävling? Kontakta mig gärna så kan vi boka upp ett möte så att vi kan vara delaktiga och hjälpa dig få det där lilla extra.