Galleri

Erbjudande fortsätter även nästa vecka. 

Julgrannar med 10 års garanti från 1 999sek och inklusive julgranspynt. Passa på och beställ redan idag!! 


https://perfecthome.com/sv/kategori/1156/exclusive-offer


Vecka 49 erbjudande:Erbjudande vecka 46

White Christmas dekorationspaket m. LED-ljus

2 st

499 SEK 399 SEK
Våra superpopulära dekorationspaket. Paketen har ett behagligt och stämningsfullt ljus. Stor: H18 B20 D20 cm. Liten: H13 B15 D15 cm

Product of the month November:

 Aloe Hand Soap blir varje användningstillfälle till en skön upplevelse – den gör din hud ren, mjuk och återfuktad. En formula med rengörande ämnen utvunna från naturliga källor, extrakt av gurka, olivolja och citronolja med mera… Baserad på Aloe vera, så klart. Mild, fräsch doft.

 


 
Oktober erbjudande:

Just nu 749:-


Elegans Ljusstake.  (Ordinarie pris 999:- )

Produktinformation:
Höjd: 25 cm
Omkrets: 60cm
Djup:6cm

Material:Nickelbehandlad aluminium Snart är det Farsdag och vi har härliga produkter som kan vara perfekta i år.  Du kan vänlja bland annat får Shaving Cream, med Aloe vera så klart, styling gel eller varför inte Argi+ för den aktiva pappan!

 Aloe Propolis Creme är en av våra poluläraste produkter och det är inte så konstigt. Med sina mjukgörande egenskaper är den en utmärkt kräm för torr hud över hela kroppen. Den honungsdoftande creme är fuktighetsbevarande. Den har en riktigt krämig konsistens och passar alla hudtyper. Perfekt nu när vinterna har kommit med kyla & vind.

Propolis: Består av över 300 ämnen, bland annat växternas kroppsfjäll, bivax, eteriska oljor, pollen och aminosyror. Propolis tillverkas av bina för att skydda sitt hem mot eventuella angrepp. Därav dem goda egenskaperna. 
 Förrutom krämen så hittar du även propolis i vår honung samt Royal Gelly.