Zumba Fitness

Ikväll kl.20:00
På Brännkärrsgymnastiksal 
Idag kör jag ''Letmeinspireyou pass'' vilket betyder att jag kommer dansa som uppvärmning och avslutning och däremellan kör vi styrka & kondition. 

 Glöm inte att ta med yoga/träningsmatta då vi kommer göra en del magövningar. 

Varmt välkomna! 
Är du redo för att börja komma igång med Strong by Zumba? 
 Detta är alltså Hög Intensitetsträning med musik som är gjord för varje rörelse för att du ska kunna ta i det där lilla extra. 

 Jag kommer ha pass i både Alsike & Uppsala
Träna och inspirera varandra? 

Det är inte alltid lätt att träna själv, då rutiner och livet hamnar i vägen och motivationen försvinner. 
 Känner du igen dig? 
Vad skulle vilja om du kan gå med i grupp där:
- Vi tränar med högintensitetsträning 
- Vi har en matschema 
- Vi inspirerar varandra med nya recept 
- Vi är där för att peppa varandra
 

 Nu till sensommar så kommer jag köra igång i både Alsike & Uppsala med denna koncept. 
Tanken är att vi ska vara grupper om ca 7 st så att vi kan komma igång, trimma kroppen och börja 2019 med ett hälsosammare livstil och ge utrymme för nya nyårslöften. 
 


Aloe vera-dryck med vitamin C – för både insida och utsida

Vårt bästsäljande kosttillskott har blivit ännu bättre! Vår naturella Aloe vera-dryck består av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet, skördad vid perfekt mognad. Nu innehåller den även vitamin C och har en ännu godare smak – allt i en miljövänlig förpackning.

INGREDIENSER

Stabiliserad Aloe vera gel [Aloe vera gel (99,7 %), antioxidationsmedel (askorbinsyra/vitamin C), surhetsreglerande medel (citronsyra)].
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.


Vital 5:Välmående från topp till tå

Med Vital5™ har vi gjort det enklare att hitta rätt kosttillskott. Ta hand om dig med Vital5™ – ett komplett set med fem kosttillskott för en enklare vardag.

För vem?

Från stressade småbarnsföräldrar till karriärister och seniorer. Vital5™ passar alla vuxna människor som vill ha en enkel, beprövad lösning för att komplettera sin kost – varje dag.

Så funkar det

Vital5™ är perfekt för dig som inte har tid eller lust att välja bland alla kosttillskott. Här får du ett beprövat grundutbud serverat i ett paket. I Vital5™ har vi valt ut fem av våra mest populära kosttillskott som varje dag ger dig viktiga vitaminer och mineraler, nyttiga omega-3-fettsyror – och Aloe vera från våra egna plantager förstås.