Mer om träning och hälsa klicka på knappen nedan:Är du redo för att börja komma igång med Strong by Zumba? 
 Detta är alltså Hög Intensitetsträning med musik som är gjord för varje rörelse för att du ska kunna ta i det där lilla extra. 

 Jag kommer ha pass i både Alsike & Uppsala
Träna och inspirera varandra? 

Det är inte alltid lätt att träna själv, då rutiner och livet hamnar i vägen och motivationen försvinner. 
 Känner du igen dig? 
Vad skulle vilja om du kan gå med i grupp där:
- Vi tränar med högintensitetsträning 
- Vi har en matschema 
- Vi inspirerar varandra med nya recept 
- Vi är där för att peppa varandra
 

 Nu till sensommar så kommer jag köra igång i både Alsike & Uppsala med denna koncept. 
Tanken är att vi ska vara grupper om ca 7 st så att vi kan komma igång, trimma kroppen och börja 2019 med ett hälsosammare livstil och ge utrymme för nya nyårslöften. 
 


Aloe vera-dryck med vitamin C – för både insida och utsida

Vårt bästsäljande kosttillskott har blivit ännu bättre! Vår naturella Aloe vera-dryck består av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet, skördad vid perfekt mognad. Nu innehåller den även vitamin C och har en ännu godare smak – allt i en miljövänlig förpackning.

INGREDIENSER

Stabiliserad Aloe vera gel [Aloe vera gel (99,7 %), antioxidationsmedel (askorbinsyra/vitamin C), surhetsreglerande medel (citronsyra)].
Observera att innehållet kan ändras och att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.


Vital 5:Välmående från topp till tå

Med Vital5™ har vi gjort det enklare att hitta rätt kosttillskott. Ta hand om dig med Vital5™ – ett komplett set med fem kosttillskott för en enklare vardag.

För vem?

Från stressade småbarnsföräldrar till karriärister och seniorer. Vital5™ passar alla vuxna människor som vill ha en enkel, beprövad lösning för att komplettera sin kost – varje dag.

Så funkar det

Vital5™ är perfekt för dig som inte har tid eller lust att välja bland alla kosttillskott. Här får du ett beprövat grundutbud serverat i ett paket. I Vital5™ har vi valt ut fem av våra mest populära kosttillskott som varje dag ger dig viktiga vitaminer och mineraler, nyttiga omega-3-fettsyror – och Aloe vera från våra egna plantager förstås.